google
Volledig scherm
© google

Tachtigers botsen op kruispunt Sportpleinstraat

KieldrechtOp het kruispunt van de Sportpleinstraat en de Tuinwijkstraat in Kieldrecht zijn zaterdagavond twee auto’s met elkaar in aanrijding gekomen.

 1. AUTOSNELWEGVERHALEN. Antoine Denert bezette vijfendertig jaar geleden E17: “Ik heb nadien nog klacht ingediend omdat er nooit bouwvergunning is afgeleverd”
  PREMIUM
  Kruibeke

  AUTOSNEL­WEG­VER­HA­LEN. Antoine Denert bezette vijfender­tig jaar geleden E17: “Ik heb nadien nog klacht ingediend omdat er nooit bouwvergun­ning is afgeleverd”

  Toen 53 jaar geleden de E17 werd aangelegd in Kruibeke, vermoedde geen enkele inwoner dat de snelweg het dorp zoveel naamsbekendheid zou opleveren. Zowat elke dag deelt de radio ons mee dat het aanschuiven is vanaf Kruibeke. Voormalig burgemeester Antoine Denert (76) heeft een bijzondere band met de E17. Hij was erbij toen die werd aangelegd, bezette hem zelfs in de jaren tachtig en schoot nadien met zijn E-team gestrande chauffeurs te hulp in de file. “De snelweg is zowel een zegen als een vloek geweest voor Kruibeke”, vat hij vandaag samen.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 3. Inflatie bezorgt budgetcoach Djennah (29) drukke tijden: “Maar op levensstijl valt meestal nog flink wat te besparen”
  PREMIUM
  Kruibeke

  Inflatie bezorgt budget­coach Djennah (29) drukke tijden: “Maar op levens­stijl valt meestal nog flink wat te besparen”

  Djennah Van Nieuwenhove startte twee jaar geleden een eigen praktijk op als budgetcoach. Door de huidige economische crisis komen er steeds meer mensen aankloppen. Betuttelen doet de Budget Brunette niet. “Ik heb namelijk in hetzelfde schuitje gezeten en leren rondkomen met 50 euro per week. Als ervaringsdeskundige probeer ik anderen nu te behoeden voor alle valkuilen.”