Consulent economie Wim Van Gerwen en schepen Filip Kegels stelden de nieuwe reeks Beverse streekmarkten voor op het Kerkplein van Melsele waar de editie editie plaatsvindt. Ook Matthew Van Noten en Tommy De Mulder van Moon Gin zijn van de partij.
Volledig scherm
Consulent economie Wim Van Gerwen en schepen Filip Kegels stelden de nieuwe reeks Beverse streekmarkten voor op het Kerkplein van Melsele waar de editie editie plaatsvindt. Ook Matthew Van Noten en Tommy De Mulder van Moon Gin zijn van de partij. © Kristof Pieters

Streekmarkten krijgen vervolg na succesvol proefproject: “Vanaf dit jaar ook kinderdorp om er familiegebeuren van te maken”

BeverenNa het grote succes van vorig jaar komt er een nieuwe reeks Beverse streekmarkten. “Zowel bij het publiek als bij de streekproducenten waren de reacties bijzonder lovend”, zegt schepen van lokale economie Filip Kegels (N-VA). Dat beamen ook Matthew Van Noten en Tommy De Mulder van Moon Gin. Zij zijn dit jaar ook van de partij.

 1. Het Monster van het Waasland: “Hij heeft mijn leven kapotgemaakt”
  De Kroongetuigen

  Het Monster van het Waasland: “Hij heeft mijn leven kapotge­maakt”

  In deze aflevering van de HLN-podcast De Kroongetuigen getuigt één van de slachtoffers van Claudy Pierret, alias ‘Het monster van het Waasland’. Sandra vertelt over de gruwel die de man haar heeft aangedaan. Pierret bond haar tijdens een zogenaamde fotosessie aan handen en voeten vast en ging over tot gruwelijke seksuele martelingen. “Hoe meer ik tegenwerkte, hoe kwader die man werd”, getuigt Sandra. “Hij was een ander persoon, niet meer de man die ik kende.” Pierret wordt in 2011 veroordeeld tot 20 jaar cel voor dubbele moord. Tegelijk blijven er vermoedens bestaan dat er nog meer slachtoffers zijn.
 2. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.