De straten van Doel vormen in september het decor van een nieuw festival.
Volledig scherm
De straten van Doel vormen in september het decor van een nieuw festival. © Kristof Pieters

Straten van Doel worden decor voor gloednieuw muziekfestival: “De locatie is de grootste headliner”

DoelAmper één dag na het historische akkoord voor een nieuwe toekomst voor Doel wordt al meteen de daad bij het woord gevoegd. Twee bekende festivalpromotoren slaan de handen in elkaar voor een gloednieuw elektronisch muziekfestival in de straten van Doel. Op zaterdag 17 en zondag 18 september worden duizenden bezoekers verwacht. Dit is echter niet naar de zin van het actiecomité Doel 2020 dat aankondigt er alles aan te doen om het festival tegen te houden. 

 1. Kylian Hazard (RWDM) scoort en laat scoren in derby tegen RSCA Futures (0-4): “Onze efficiëntie maakte het verschil”
  voetbal Challenger Pro League

  Kylian Hazard (RWDM) scoort en laat scoren in derby tegen RSCA Futures (0-4): “Onze efficiën­tie maakte het verschil”

  Hoewel de eindscore anders doet vermoeden was de Brusselse derby tussen RSCA Futures en RWDM door de vele kansen er ééntje om duimen en vingers te likken. Het sleutelmoment was kort na de rust. In plaats van de verdiende gelijkmaker voor de thuisploeg viel een tweede Molenbeeks doelpunt na een perfect uitgevoerde counter aan de overzijde: 0-2 en boeken toe.
 2. Recyclagepark heropent na verbouwingswerken de deuren: “Geen hinder meer voor buurt door alles honderd meter op te schuiven”
  PREMIUM

  Recyclage­park heropent na verbou­wings­wer­ken de deuren: “Geen hinder meer voor buurt door alles honderd meter op te schuiven”

  De afvalintercommunale Ibogem heeft het vernieuwde recyclagepark van Rupelmonde heropend. Sinds 2015 waren er klachten van de buurt omdat het deel voor de gratis afvalfracties vlak achter hun tuinen lag. “We hebben nu alles ruim honderd meter opgeschoven. Door te werken op afspraak is ook het probleem van aanschuivende auto’s van de baan.”
  Rupelmonde