Leerkrachten Jan Claessens en Dominique De Boeck bij TC Beckhand waar de praktijklessen zullen plaatsvinden.
Volledig scherm
Leerkrachten Jan Claessens en Dominique De Boeck bij TC Beckhand waar de praktijklessen zullen plaatsvinden. © Kristof Pieters

Sportschool KA Beveren zet volgend schooljaar het nieuwe vak padel op het lessenrooster: “Logische stap nu sport zo populair is geworden”

BeverenPadel wint nog altijd aan populariteit en vanaf september wordt het zelfs een vak in de studierichting tennis aan de Sportschool KA Beveren. “Tactisch is een heel andere sport, maar het is wel geknipt om een aantal technieken te trainen”, leggen leerkrachten Jan Claessens en Dominique De Boeck uit.

  1. Retienaar Daan Heymans ruilde Waasland-Beveren voor Serie A-promovendus Venezia: “Deze kans kon ik niet laten liggen”
    Voetbal buitenland

    Retienaar Daan Heymans ruilde Waas­land-Beveren voor Serie A-promoven­dus Venezia: “Deze kans kon ik niet laten liggen”

    Daan Heymans verliet 1A-degradant Waasland-Beveren afgelopen seizoen voor het Italiaanse Venezia. Aanvankelijk met het doel om bovenaan mee te draaien in de tweede klasse, maar de Italianen verzekerden in de finale van de play-offs nog van promotie naar de Serie A. Een droom die werkelijkheid werd voor de 22-jarige Retienaar wiens eerste voorbereidingsweek net afloopt.