De Spoorweglaan kreeg het zwaar te verduren door de combinatie van het vriesweer en omleidingsverkeer.
Volledig scherm
De Spoorweglaan kreeg het zwaar te verduren door de combinatie van het vriesweer en omleidingsverkeer. © Kristof Pieters

Spoorweglaan krijgt noodwegdek na schade door omleidingsverkeer en vriesweer

MelseleDe Spoorweglaan in Melsele zal binnenkort opnieuw geasfalteerd worden. Het gaat om een noodherstelling, want de straat zal binnen twee jaar volledig heraangelegd worden. Intussen moet de Spoorweglaan nog heel wat omleidingsverkeer slikken door de werken aan de N70.

 1. Engie vecht nieuwe belasting voor opslag nucleair afval aan en stelt zelf ‘evenementenbudget’ voor: “Dit weegt niet op tegen miljoenen die we verliezen”
  Doel

  Engie vecht nieuwe belasting voor opslag nucleair afval aan en stelt zelf ‘evenemen­ten­bud­get’ voor: “Dit weegt niet op tegen miljoenen die we verliezen”

  Engie-Electrabel is naar de rechtbank gestapt om een nieuwe belasting voor de opslag van nucleair afval aan te vechten. De gemeentelijke heffing moet tot 3 miljoen euro per jaar opleveren en is een compensatie voor het verlies aan inkomsten door de geplande sluiting van de kerncentrale. Intussen loopt ook een aanvraag voor een nieuw splijtstofcontainergebouw.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen