Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Spontane staking in gevangenis van Beveren na opeenstapeling van incidenten

BeverenEr is zondag een spontane staking uitgebroken in de gevangenis van Beveren. Er is overgeschakeld op nachtregime. Volgens het gevangeniswezen was er geen directe aanleiding. De vakbonden spreken van een opeenstapeling van feiten. Maandag is er een intern overleg gepland tussen directie en cipiers.

 1. Sint-Maarten wuift laatstejaarsstudenten uit met 229 levensgrote portretten aan de gevels: “Jongeren toonden zich enorm veerkrachtig in coronajaar”
  Beveren

  Sint-Maar­ten wuift laatste­jaars­stu­den­ten uit met 229 levensgro­te portretten aan de gevels: “Jongeren toonden zich enorm veerkrach­tig in coronajaar”

  De laatstejaarsstudenten van de Sint-Maarten Bovenschool in Beveren zijn voor even vereeuwigd op de muren van de campus. Sinds maandag hangen er 229 levensgrote portretten op. Geen oubollige klasfoto’s maar wel portretten van uitgelaten en lachende jongeren. “Het is een krachtig statement na een wel erg bewogen coronaschooljaar”, klinkt het bij de initiatiefnemers.
 1. Zomer lang genieten in ‘Jardin’ van Hotel Beveren: “Alle wedstrijden van onze Rode Duivels op groot scherm”
  Beveren

  Zomer lang genieten in ‘Jardin’ van Hotel Beveren: “Alle wedstrij­den van onze Rode Duivels op groot scherm”

  Van der Valk Hotel Beveren zet vanaf nu tot eind september haar tuin open voor het grote publiek en dat mag men letterlijk nemen. ‘Jardin’ biedt naast een outdoor grillrestaurant ook een zomerbar met speeltuin en zelfs een openluchtcinema met 200 plaatsen. “En uiteraard zullen we hier ook de wedstrijden van onze Rode Duivels uitzenden”, zegt zaakvoerder Tim Van der Valk.