Omdat de weg terug begint te verzakken, werd plaatselijk al een snelheidsbeperking ingevoerd.
Volledig scherm
Omdat de weg terug begint te verzakken, werd plaatselijk al een snelheidsbeperking ingevoerd. © Kristof Pieters

Snelheidsbeperking op N451 na nieuwe verzakking: “Het ontwerp is klaar, maar de weg moet het nog enkele maanden uithouden”

VerrebroekEr is een ontwerp klaar voor de heraanleg van de N451 en dat is geen dag te vroeg. Amper een jaar na de vorige noodherstellingen is de weg opnieuw aan het verzakken. “Het zwaar verkeer is de oorzaak, maar zonder westelijke ontsluiting van de haven kunnen we vrachtwagens hier niet bannen”, zegt schepen van Mobiliteit Raf Van Roeyen (CD&V).

 1. Treinverkeer voor tweede dag op rij tijdlang stilgelegd door brandjes aan spoor: “Combinatie van slijpwerken en droogte”
  Sint-Niklaas/Regio

  Treinver­keer voor tweede dag op rij tijdlang stilgelegd door brandjes aan spoor: “Combinatie van slijpwer­ken en droogte”

  Het treinverkeer tussen Antwerpen en Gent lag donderdagochtend voor de tweede dag op rij een tijdlang stil door een brand op de sporen. Dat zorgde voor heel wat problemen in de drukke ochtendspits. Volgens Infrabel gaat het om een combinatie van de droogte en slijpwerken die ‘s nachts worden uitgevoerd aan de sporen. Er worden de komende dagen extra maatregelen genomen.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.