De politie deed vaststellingen van het incident maar de dader pleegde vluchtmisdrijf.
Volledig scherm
De politie deed vaststellingen van het incident maar de dader pleegde vluchtmisdrijf. © Kristof Pieters

Slachtoffer van zware verkeersagressie doet oproep naar getuigen: “Hersenschudding geslagen omdat ik pechstrookrijder terechtwees”

Het slachtoffer van een zwaar geval van verkeersagressie afgelopen vrijdag op de afrit van de E34 in Melsele, doet een oproep naar getuigen. De 40-jarige man uit Antwerpen belandde in het ziekenhuis nadat hij enkele raken vuistslagen in het gezicht kreeg. “Ik had de andere bestuurder enkel terechtgewezen omdat hij over de pechstrook andere wagens inhaalde”, vertelt het slachtoffer.

21 reacties

 • Ronny Van Cleempoel

  2 jaar geleden
  Wat een commentaar op het slachtoffer hier.Kan je uit voortgaan dat ze ook die overtreding doen .Pechstrook gebruiken en dan invoegen Die man mag niets zeggen of wat ?Hij is toch in zijn wagen gebleven en het is de overtreder die agressief is geworden en uitgestapt is .Hij heeft hem toch niet geverbaliseerd maar terechtgewezen dat dit niet kon.Precies of op elke afrit staat politie.Idd een dashcam is een oplossing,maar als je zo leest had deze agressor die dashcam toch losgerukt van ruit.
 • Marc Minne

  2 jaar geleden
  Kan iedereen adviseren om een Daschcam In auto te installeren. Filmt voor en achteraan erg dat het bijna beter een standaard uitrusting moet worden. En niet te veel andere terechtwijzen is deze tijd een groot risico zoals deze bestuurder en vele andere echter moesten ervaren.
 • Thibault Derese

  2 jaar geleden
  Toran, een dashcam staat meestal gericht naar vooruit op de weg, niet naar links naar de deur van de bestuurder ;)
 • Phoebe Thunderman

  2 jaar geleden
  Noord-Afrikaanse origine...? Nou breekt mijn klomp. Ik had nooit gedacht dat de verrijking van onze maatschappij zoiets zou doen...
 • Robert Croux

  2 jaar geleden
  Deze regering spreekt van inclusief samenwerken. Politie roept regelmatig op om als getuige je te melden. Als iemand voor het rode licht een asbak voor je deur uitkiept en of leeg blikje daar neerwerp mag je die persoon daar op wijzen. Het zou ook nog al mooi zijn als je een moord of bankoverval voor je ziet gebeuren dat je dan je omdraait en niets wil zien. Wat een burgers lopen hier rond?