De nieuwe bushalte oogt fraai maar er sloop wel een foutje in de naamgeving.
Volledig scherm
De nieuwe bushalte oogt fraai maar er sloop wel een foutje in de naamgeving. © Kristof Pieters

Schrijffoutje in naam van nieuwe bushalte

MElseleOp de N70 zijn de nieuwe bushaltes geplaatst na de heraanleg van de gewestweg. Ter hoogte van de halte van de Burggravenstraat heeft men echter het straatnaambordje niet goed overgeschreven. Er staat immers een ‘g’ te weinig in de naam van de halte.

  1. Ooit duizenden voetbalfans, nu akelig lege tribunes en 0 punten... De ondergang van SKN Sint-Niklaas: “En toen moesten de spelers trainen onder politiebegeleiding”
    PREMIUM

    Ooit duizenden voetbal­fans, nu akelig lege tribunes en 0 punten... De ondergang van SKN Sint-Niklaas: “En toen moesten de spelers trainen onder politiebe­ge­lei­ding”

    Het kan verkeren. SKN Sint-Niklaas in Nieuwkerken voetbalde tien jaar geleden voor volle tribunes in tweede nationale tegen onder andere Antwerp. Vandaag verkoopt de club nog amper 14 tickets bij thuiswedstrijden en verliest ze aan de lopende band met monsterscores à la 17-1. Hoe kon het zo fout gaan met het ooit beloftevolle SKN? We zochten het uit en praatten met de protagonisten in het verhaal. “Dat ik op groot geld uit was? Allemaal leugens.”
    Nieuwkerken-Waas, Sint-Niklaas