Robby en Jolien openden de zaak pas tien maand geleden en zijn nu al opgenomen in de culinaire gids van Gault&Millau.
Volledig scherm
Robby en Jolien openden de zaak pas tien maand geleden en zijn nu al opgenomen in de culinaire gids van Gault&Millau. © Kristof Pieters

Restaurant VAS nog geen jaar open en al opgenomen in Gault&Millau: “En nu zo snel mogelijk opnieuw klanten ontvangen”

BeverenHet gaat bijzonder hard voor restaurant VAS. Amper tien maand geleden opende de zaak de deuren en nu al is ze opgenomen in de prestigieuze culinaire gids van Gault&Millau. Opmerkelijk want slechts vier maanden konden Robby en Jolien ook klanten effectief ontvangen omwille van de coronacrisis.

  1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
    Play

    David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

  2. Racistische man vernielt  buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
    Play

    Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"