De Red Flames mochten vandaag de aftrap geven van de voetbalmatchen van de Special Olympics.
Volledig scherm
De Red Flames mochten vandaag de aftrap geven van de voetbalmatchen van de Special Olympics. © SOB

Red Flames komen aftrap geven op Special Olympics

Op de Special Olympics stonden vandaag wedstrijden in twintig verschillende sportdisciplines p de agenda. In de sportzone van Beveren was er hoog bezoek want de Red Flames kwamen er de aftrap geven van de voetbalmatchen.

 1. Foorkramer Marco Delforge (52) zet zijn smoutebollenkraam op de oprit: “Niet hetzelfde als de kermis, maar beter dan niks”
  PREMIUM
  Beveren

  Foorkramer Marco Delforge (52) zet zijn smoutebol­len­kraam op de oprit: “Niet hetzelfde als de kermis, maar beter dan niks”

  Het blijven barre tijden voor foorkramers. Nu de coronaregels overal opnieuw verstrengen, ziet het er niet naar uit dat er nog veel kermissen zullen doorgaan. Marco Delforge heeft zijn smoutebollenkraam op de oprit geplaatst. “Ik heb het geluk dat ik vlak langs de N70 woon waar veel passage is. Het was dit of thuis werkloos zitten kniezen.”
 2. SamenVoorKruibeke gaat federaal: zowel ex-burgemeester Jos Stassen als ex-schepen Tina Van Havere gaan aan de slag op kabinet
  Kruibeke

  SamenVoor­Krui­be­ke gaat federaal: zowel ex-burgemees­ter Jos Stassen als ex-sche­pen Tina Van Havere gaan aan de slag op kabinet

  SamenVoorKruibeke mag in Kruibeke dan wel in de oppositie zitten, op federaal niveau mogen voormalig burgemeester Jos Stassen en ex-schepen Tina Van Havere voortaan mee aan de knoppen draaien. Beiden gaan namelijk aan de slag op een belangrijk kabinet. Stassen wordt als kabinetssecretaris de rechterhand van minister van Energie Tinne Vanderstraeten (Groen) en Tina Van Havere zal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke adviseren over drugspreventie en kwetsbare groepen.