Cindy De Laet (l.) en Brigitte Van Raemdonck (m.) moesten zich samen verantwoorden voor de moord op Brenda Rollier (r.).
Volledig scherm
PREMIUM
Cindy De Laet (l.) en Brigitte Van Raemdonck (m.) moesten zich samen verantwoorden voor de moord op Brenda Rollier (r.). © Gianni Barbieux/rv

RECONSTRUCTIE. Brenda (25) stapt uit het leven na aanhoudende relatieproblemen. Het blijkt echter de (bijna) perfecte moord te zijn

MelseleEen wanhoopsdaad. Meer dan een jaar lang wordt de dood van Brenda Rollier (25) uit Melsele aldus geklasseerd. Maar de rol van treurende weduwe die haar partner Cindy De Laet lang met verve speelt, begint dan toch barsten te vertonen. Er is nog een derde vrouw in het spel, zo blijkt. En ook zij kan haar handen allerminst in onschuld wassen. Loslippigheid brengt hen beiden voor het hof van assisen, waar een verhaal aan het licht komt dat veel weg heeft van een misdaadfilm uit Hollywood.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Supermarkt ’t Sparreke sluit na 22 jaar definitief de deuren: “Op zondag kwamen de mannen om boodschappen want dan stonden de pintjes in de koeltoog”
  PREMIUM
  Haasdonk

  Supermarkt ’t Sparreke sluit na 22 jaar definitief de deuren: “Op zondag kwamen de mannen om boodschap­pen want dan stonden de pintjes in de koeltoog”

  De buurtsupermarkt ’t Sparreke zal zaterdag voor de allerlaatste keer klanten ontvangen. Uitbaters Rudy Van Raemdonck (60) en Ingrid De Roover (58) gaan daarna genieten van een verdiend pensioen. Het is wel met hartzeer. “Na 22 jaar ken je bijna het hele dorp natuurlijk. 99 procent van de klanten spreken we gewoon aan bij hun voornaam.”