RV
Volledig scherm
© RV

Quiz mee met vrije basisschool Sint-Martinus

De vrije basisschool Sint-Martinus organiseert op zaterdag 16 november voor de vijfde maal haar ‘Sint-Martinusquiz’, een gezellige avond met verschillende originele vragenrondes. Snelheid, observatievermogen en een brede algemene kennis zijn troeven om de vragen tot een goed einde te brengen.

0 reacties

 1. De Yellow Tigers kunnen hun fantastische prestaties tijdens deze ‘Volley Nations League’ in schoonheid afsluiten
  volleybal

  De Yellow Tigers kunnen hun fantasti­sche prestaties tijdens deze ‘Volley Nations League’ in schoonheid afsluiten

  De Yellow Tigers beginnen de slotweek van de ‘Volley Nations League’ met een paar opdrachten die - op papier - punten kunnen opleveren. Wanneer je kan stunten tegen bijvoorbeeld Servië en China, ook al waren die toplanden niet met hun sterkste team aanwezig, dan mag je misschien wel concluderen dat volgende drie confrontaties haalbaar moeten zijn voor het immer strijdlustig Belgisch team.
 2. Marc Schneider vindt oude bekenden terug bij Waasland-Beveren: “Maar ik maak er geen Zwitserse enclave van”
  VOETBAL EERSTE KLASSE B

  Marc Schneider vindt oude bekenden terug bij Waas­land-Beveren: “Maar ik maak er geen Zwitserse enclave van”

  Marc Schneider(40) heeft de afgelopen week z’n team bij Waasland-Beveren voor de eerste keer aan het werk gezien op training. De Zwitserse coach vond bij de Leeuwen met Leonardo Bertone en Felix Bastians al twee oude bekenden terug en haalde er met Chris Kablan (26) nog eentje binnen. De kersverse hoofdcoach geeft echter aan dat hij er geen Zwitserse enclave wil van maken. Een kennismaking.