De Puitenslagersfeesten kunnen omwille van corona ook dit jaar niet doorgaan maar worden vervangen door een alternatief programma.
Volledig scherm
De Puitenslagersfeesten kunnen omwille van corona ook dit jaar niet doorgaan maar worden vervangen door een alternatief programma. © Kristof Pieters

Puitenslagersfeesten vervangen door alternatief programma

BeverenDe Puitenslagersfeest gaan dit jaar door met een alternatief programma. Dat heeft het feestcomité van de Onze-Lieve-Vrouwparochie in Beveren besloten. Er staat onder meer een fietszoektocht en een online DJ Contest op het programma.

 1. Toekomstplan klaar voor Ouden Doel: “Juridische zekerheid geven aan bewoners en meer mogelijkheden voor toerisme”
  Doel

  Toekomst­plan klaar voor Ouden Doel: “Juridische zekerheid geven aan bewoners en meer mogelijkhe­den voor toerisme”

  De gemeente Beveren heeft een toekomstplan klaar voor het gehucht Ouden Doel. Het is de bedoeling om de unieke dijknederzetting nieuw leven in te blazen en terug om te vormen naar woongebied. Zo kunnen er ook een aantal huizen heropgebouwd worden. Er is echter nog een grote ‘maar’. “Want bepaalde administraties van de Vlaamse overheid halen alles uit de kast om dit te boycotten”, zegt schepen Boudewijn Vlegels.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"