Tegen het rooien van een rij populieren langs een trage weg tussen de Bergstraat en Perstraat in Haasdonk zijn intussen al 184 bezwaarschriften verzameld.
Volledig scherm
Tegen het rooien van een rij populieren langs een trage weg tussen de Bergstraat en Perstraat in Haasdonk zijn intussen al 184 bezwaarschriften verzameld. © Kristof Pieters

Protest tegen massale bomenkap: “Aan een heraanplant hebben we nu niks, laat gezonde exemplaren staan”

Haasdonk/VraseneZowel in Vrasene als Haasdonk is er veel protest tegen het rooien van lange rijen populieren. Aan de Vliegenstal gaan er maar liefst 105 exemplaren tegen de vlakte. In de wegel van de Vestingstraat gaat het om 14 bomen, maar het zijn wel zowat de enige langs deze populaire trage weg. Er werden al 184 bezwaarschriften ingezameld.

 1. Asterix Avo geeft een krachtig signaal en kondigt nu reeds vijf versterkingen aan voor volgend seizoen
  vrouwenvolleybal liga A

  Asterix Avo geeft een krachtig signaal en kondigt nu reeds vijf versterkin­gen aan voor volgend seizoen

  Na de berichten over een indrukwekkend aantal speelsters die Asterix Avo na dit seizoen verlaten, heeft de volleybaltrots uit Beveren gereageerd met de bekendmaking van de Belgische en Nederlandse talenten die volgend jaar bij de kersverse bekerwinnaars zullen volleyballen. Een krachtig signaal van Asterix Avo, want deze club heeft een rijke traditie en wil - reeds meer dan 52 jaar lang, waarvan 31 jaar in de Liga - de hoge sportieve kwaliteit voortzetten.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen