Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Pro League weigert toestemming voor testevent voor cruciale finalematch op Freethiel: “Jammer, want binnen stadion is situatie meer controleerbaar”

BeverenOndanks positief advies van de gemeente zal de laatste match van Waasland-Beveren zonder publiek plaatsvinden. De Pro League heeft zijn veto uitgesproken tegen een testevent met 500 supporters omdat het een té groot thuisvoordeel zou geven.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Oudste Jaguar-verdeler ter wereld viert 70-jarig bestaan met bouw nieuw complex: “Atelier nodig voor elektrische voertuigen”
  Beveren

  Oudste Jaguar-verdeler ter wereld viert 70-jarig bestaan met bouw nieuw complex: “Atelier nodig voor elektri­sche voertuigen”

  Aan de Gentseweg in Beveren is de eerste steen gelegd van een nieuw complex voor garage De Ridder, de oudste officiële merkverdeler voor Jaguar wereldwijd. De zaak werd in 1951 opgericht en viert dus haar 70-jarig bestaan. “En met deze investering tonen we dat we ook de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien”, zegt gedelegeerd bestuurder Mannu Meirsman.