Dinsdag vond de aanrijding plaats op het viaduct over de E34.
Volledig scherm
Dinsdag vond de aanrijding plaats op het viaduct over de E34. © Kristof Pieters/rv

Paul (67) overleden na fietsongeval: “Een week later waren de werken hier achter de rug geweest”

MelseleDe fietser die dinsdagmiddag werd aangereden op het viaduct over de E34 in Melsele is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Het gaat om Paul Soetens (67) uit Melsele, een sociaal bewogen man die zich inzette voor verschillende verenigingen, waaronder fotoclub Prisma 80 waarvan hij secretaris was. Het gemeentebestuur heeft intussen gevraagd om de lichtenregeling op de gevaarlijke verkeerswisselaar aan te passen.

 1. Atletiekclub Volharding rouwt om overlijden stichter Marcel Soetens (65): “Onze logistieke duizendpoot die voor alles een oplossing had”
  PREMIUM
  Beveren

  Atletiek­club Volharding rouwt om overlijden stichter Marcel Soetens (65): “Onze logistieke duizend­poot die voor alles een oplossing had”

  Atletiekclub Volharding heeft afscheid moeten nemen van stichter Marcel Soetens (65). Meer dan 40 jaar lang was hij één van de stuwende krachten voor en achter de schermen. Ook bij tal van andere verenigingen was hij een onmisbare schakel bij het organiseren van evenementen. “Want voor elk probleem vond hij wel een oplossing. Niets was hem te veel.”
 2. “Proficiat met uw 35 jaar dienst, u bent ontslagen”: Stakingsbereidheid blijft ook na vijf weken groot bij personeel Ashland
  PREMIUM
  Doel

  “Proficiat met uw 35 jaar dienst, u bent ontslagen”: Stakingsbe­reid­heid blijft ook na vijf weken groot bij personeel Ashland

  Al vijf weken lang trekt het personeel van Ashland de wacht op aan de poort van het chemiebedrijf. Aanleiding is het ontslag van 39 mensen en de verplichting voor de rest om meer te werken zonder extra loon. Een sociaal bemiddelaar moet nu de lont uit het kruitvat halen. Maar het vertrouwen is ver te zoeken. “Iemand heeft eerst een bedanking gekregen voor 35 jaar dienst en 24 uur later volgde zijn ontslagbrief.”
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech