Roger Van Roeyen
Volledig scherm
PREMIUM
Roger Van Roeyen © rv

Oud-gemeentesecretaris Roger Van Roeyen net voor eeuwfeest overleden: “Hij heeft een grote impact gehad op de recente geschiedenis van Beveren”

BeverenIn Beveren is afgelopen vrijdag Roger Van Roeyen overleden. Hij stond dertig jaar lang mee aan het roer van de gemeente als gemeentesecretaris. Van Roeyen speelde een grote rol bij de fusie in de jaren zeventig maar was als natuurliefhebber ook de motor bij de aankoop van het kasteeldomein Cortewalle en de uitbouw van het arboretum Hof ter Saksen. Hij zou volgende maand honderd jaar geworden zijn.

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.