Het feestcomité slaat de handen in elkaar met chiro Sint-Lutgard waar het podium voor de concerten dit jaar wordt opgesteld.
Volledig scherm
Het feestcomité slaat de handen in elkaar met chiro Sint-Lutgard waar het podium voor de concerten dit jaar wordt opgesteld. © Kristof Pieters

Organisatoren van Puitenslagersfeesten slaan handen in elkaar met chiromeisjes: “Nu nog volwaardige editie, maar dringend nieuw bloed nodig”

BeverenEén van de grootste culturele volksfeesten in de regio moet naar adem happen na twee coronajaren. Het bestuur van de Puitenslagersfeesten zag zichzelf gehalveerd en trekt aan de alarmbel. “Dit jaar is er nog een volwaardige editie doordat we onszelf dubbel hebben geplooid, maar zonder nieuw bloed is er geen nieuwe folklorestoet meer mogelijk.”

 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 1. Villa Belvedere heropent deuren na verhuis: “Volgeboekt na één mailtje naar onze klanten”
  PREMIUM
  Beveren

  Villa Belvedere heropent deuren na verhuis: “Volgeboekt na één mailtje naar onze klanten”

  Het Italiaans restaurant Villa Belvedere kan tevreden terugblikken op een succesvol openingsweekend. De zaak moest in december de deuren sluiten aan de Gentseweg, maar vond in de vroegere feestzaal Olympia een nieuw onderkomen. “Het was even wennen na 20 jaar”, geeft zaakvoerder Stefano Ruggeri (47) toe. “Maar door zelf te verbouwen, voelt het intussen reeds als thuis aan.”