politie stock
Volledig scherm
politie stock © Kristof Pieters

Ongeval in Oude Zandstaat: bestuurster had te diep in het glas gekeken

BeverenEen beschonken bestuurster heeft zaterdagnacht een ongeval veroorzaakt in de Oude Zandstraat in Beveren. De 42-jarige vrouw werd niet gewond.

 1. Zwijndrecht krijgt 15 miljoen euro van 3M om te investeren in leefbaarheid en groene ruimte: “Om zo mentaal welzijn van onze inwoners te verbeteren”
  PREMIUM

  Zwijn­drecht krijgt 15 miljoen euro van 3M om te investeren in leefbaar­heid en groene ruimte: “Om zo mentaal welzijn van onze inwoners te verbeteren”

  De gemeente Zwijndrecht krijgt de komende jaren maar liefst 15 miljoen euro ter beschikking, afkomstig van de schadevergoeding die multinational 3M betaalde aan de Vlaamse overheid. Dat geld dient niet om schulden aan te zuiveren of straten heraan te leggen. Het zal geïnvesteerd worden in de leefbaarheid en de vergroening van de publieke ruimte.
  Zwijndrecht
 2. Van Lirice tot Lunchbar Theo: bij deze 5 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in het Waasland en Dendermonde
  PREMIUM

  Van Lirice tot Lunchbar Theo: bij deze 5 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in het Waasland en Dendermon­de

  Over iets meer dan twee weken is het weer Pasen. Dat is het ideale moment voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Heel wat horecazaken zetten daar ook op in. Wij gingen op zoek naar een aantal adresjes in het Waasland en Dendermonde waar je het paasfeest uitgebreid kan vieren. Van Lirice in Lokeren tot Lunchbar Theo in Beveren-Waas: hier krijg je heel wat lekkers voorgeschoteld.
  Dendermonde, Sint-Niklaas
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.