Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Nog geen heropening van terras café ’t Portaal: rechtszaak in beroep uitgesteld

MelseleDe klanten van café ’t Portaal in Melsele moeten nog even wachten om een terrasje te komen doen. De behandeling in beroep tegen de gedwongen sluiting is uitgesteld naar 21 mei. Intussen werd wel een aanvraag ingediend voor een pop-up op het grasplein naast de kerk.

  1. Rechter beveelt sluiting van café ’t Portaal: “Vervolgd voor geluidsoverlast, maar afgerekend op een verbouwing van de vorige eigenaars”
    PREMIUM
    Melsele

    Rechter beveelt sluiting van café ’t Portaal: “Vervolgd voor geluids­over­last, maar afgerekend op een verbouwing van de vorige eigenaars”

    Het bekende café ’t Portaal in Melsele moet de deuren sluiten. Niet wegens corona, maar wel door een vonnis van de rechtbank van Dendermonde. Dat komt er na een drie jaar aanslepend conflict met een buur. Aanleiding was geluidsoverlast, maar uiteindelijk zijn het niet-vergunde verbouwingswerken van de vorige eigenaars die cafébaas Wouter Kersschot (38) de das omdoen. “Ik ben geruïneerd”, reageert hij aangeslagen. “Tenzij de buur het vonnis niet betekent.”