De drie betrokken burgemeesters Marc Van de Vijver (Beveren), André Van de Vyver (Groen) en Dimitri Van Laere (N-VA) denken luidop na over een nieuwe fusie.
Volledig scherm
PREMIUM
De drie betrokken burgemeesters Marc Van de Vijver (Beveren), André Van de Vyver (Groen) en Dimitri Van Laere (N-VA) denken luidop na over een nieuwe fusie. © Kristof Pieters

Nieuwe fusiegemeente Beveren-Kruibeke-Zwijndrecht in de maak? “Het is nu alleszins hét moment om dit te onderzoeken”

Beveren/Kruibeke/ZwijndrechtZowel in Beveren, Kruibeke als Zwijndrecht wordt achter de schermen luidop nagedacht over een nieuwe fusie. Met 84.000 inwoners zou deze gemeente de grootste in het Waasland worden. Beveren en Kruibeke zijn alvast bereid om de gesprekken officieel op te starten. Zwijndrecht aarzelt nog, maar beseft dat Antwerpen klaar staat om de gemeente op te slorpen.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Ibogem vindt te veel restafval in gft-container van sorteerstraat: “Van voedsel dat nog in de verpakking zit tot zelfs pampers”
  Beveren/Kruibeke/Zwijndrecht

  Ibogem vindt te veel restafval in gft-container van sorteer­straat: “Van voedsel dat nog in de verpakking zit tot zelfs pampers”

  Uit een sorteeranalyse die Ibogem liet uitvoeren op het groente-, fruit- en tuinafval (gft) in enkele sorteerstraten blijkt dat er nog wel wat verbetering mogelijk is. Er werden onder meer pampers, voedsel dat nog in de verpakking zit en medicijnenblisters aangetroffen. De Melkaderwijk in Kallo scoort de slechtste punten. Door de hoge vervuilingsgraad kan het gft niet meer gecomposteerd worden.