Een veertigtal deelnemers probeerde zo ver mogelijk over een sloot te springen met een stok.
Volledig scherm
Een veertigtal deelnemers probeerde zo ver mogelijk over een sloot te springen met een stok. © Yannick De Spiegeleir

“Niet te veel nadenken”: 40 deelnemers wagen zich aan kampioenschap Fierljeppen

BeverenIn de Prosperpolder organiseerde het plaatselijke Jaarmarktcomité zondag de zesde editie van haar Vlaams kampioenschap Fierljeppen. Een veertigtal deelnemers probeerde zo ver mogelijk over een sloot te springen met een stok. De meesten hielden het droog.

 1. Speelhal Golden Vegas verhuist naar aanpalend gebouw: “Dat zet deur op een kier voor heropening discotheek”
  PREMIUM
  Beveren

  Speelhal Golden Vegas verhuist naar aanpalend gebouw: “Dat zet deur op een kier voor heropening discotheek”

  Golden Vegas, eigenaar van de speelautomatenhal aan de Gentseweg in Beveren, heeft een nieuwe convenant afgesloten met de gemeente Beveren. De zaak mag niet alleen 24 op 24 uur geopend zijn, maar zal ook verhuizen naar het aanpalende pand. Dat is zeer tegen de zin van Walter Vermeulen, eigenaar van het huidig gebouw. “Ik ga deze zaak niet leeg laten staan. Desnoods heropen ik de discotheek die er vroeger was.”
 2. Zorgjuf Freya (28) ruilt webshop Spread the Sparkle tijdelijk in voor pop-upboetiek: “Leuk om klanten eens te kunnen ontmoeten”
  Beveren/Lokeren

  Zorgjuf Freya (28) ruilt webshop Spread the Sparkle tijdelijk in voor pop-upboetiek: “Leuk om klanten eens te kunnen ontmoeten”

  Freya Vermeulen gaat de komende twee weekends voor de eerste maal haar kledingcollectie van webshop ‘Spread the Sparkle’ eens live kunnen tonen aan het publiek. Daarvoor kan ze beroep doen op het pop-uprestaurant van Catering Lombaerts uit Beveren. “Als het aanslaat, is het misschien wel de opstart naar een echte boetiek”, lacht de jonge onderneemster.