NGB niet welkom op debat Gezinsraad

 1. Marleen (64) loopt zware hersenschudding op na aanrijding door wielertoerist: “Jaagpad is geen fietssnelweg, hou rekening met wandelaars aub”
  Kruibeke

  Marleen (64) loopt zware hersen­schud­ding op na aanrijding door wielertoe­rist: “Jaagpad is geen fietssnel­weg, hou rekening met wandelaars aub”

  Het komt steeds vaker tot conflicten tussen de verschillende gebruikers van het jaagpad langs de Schelde. In Kruibeke raakte donderdag een voetgangster gewond toen ze aan hoge snelheid werd aangereden door een wielertoerist. “Ik heb geen fietsbel gehoord. Alleen een luide vloek en toen werd het zwart”, getuigt slachtoffer Marleen Ryngaert.
 2. Asterix Avo mag na een prachtprestatie tegen Limburg als koploper van de Liga naar de halve finale van de play-offs

  Asterix Avo mag na een prachtpres­ta­tie tegen Limburg als koploper van de Liga naar de halve finale van de play-offs

  “Deze prestatie hadden we nodig om volgende week dinsdag aan de halve finale van de play-offs te beginnen”, luidt de eerste conclusie van Asterixcoach Kris Vansnick na de knappe 3-0-overwinning tegen Jaraco As-Tongeren. “Dit was een topmatch, want vooral de twee eerste sets bood de Limburgse ploeg, met een sterke Lore Gillis, geweldig veel weerstand. Op het einde van elke set konden we de poweraanvallen van de Limburg Volley Ladies zeer goed verdedigen. Deze overwinning hebben we verdiend dankzij de inzet op de trainingen.”
 1. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den

 2. Zo 'vieren' Brusselse agenten nieuwjaar
  Play
  Flikken BXL

  Zo 'vieren' Brusselse agenten nieuwjaar