Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Motorrijder (53) omgekomen na klap tegen verlichtingspaal

VraseneOp de Mosselbank in Vrasene is vrijdagavond een motorrijder om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. De 53-jarige man verloor de controle over zijn motorscooter in een bocht en reed frontaal in op een verlichtingspaal.

 1. Manon Stragier blijft positief na de verloren bekermatch: “Met deze mentaliteit komen er met Asterix Avo nog mooie momenten aan”
  Volleybal Liga A

  Manon Stragier blijft positief na de verloren bekermatch: “Met deze mentali­teit komen er met Asterix Avo nog mooie momenten aan”

  Na de knappe prestaties tegen Thessaloniki en Tchalou heeft Asterix Avo woensdagavond in de Topsporthal bewezen dat er steeds meer progressie zit in het team van trainer-coach Kris Vansnick. Tijdens de kwartfinale van de Belgische beker botste de thuisploeg echter op een ijzersterk VDK Gent. Marlies Janssens maakte deze zomer de overstap van Beveren naar Gent. Ze zette vier ‘killbloks’ neer, scoorde aan zestig procent en ze was goed voor acht aces met haar opslag.
 1. Kamperen voor een fles Duvel Distilled: “Eerste klanten stonden hier al om middernacht voor de deur”
  PREMIUM
  Beveren/Lokeren/Dendermonde

  Kamperen voor een fles Duvel Distilled: “Eerste klanten stonden hier al om midder­nacht voor de deur”

  Lange wachtrijen vandaag voor de deuren van de filialen van Drankgigant in Beveren, Lokeren en Dendermonde. De reden? De verkoop van een beperkt aantal flessen Duvel Distilled. In het feestjaar van de brouwerij werd deze in een bijzondere fles én in een beperkte oplage van slechts 8.000 flessen gebotteld. En daar hadden de echte fans een nachtje kamperen voor over.