De feiten vonden plaats op de parallelweg van de E34 in Vrasene
Volledig scherm
De feiten vonden plaats op de parallelweg van de E34 in Vrasene © Google streetview

“Motard gaf hem zonder aanleiding vuistslag in gezicht”: Transportbedrijf zoekt getuigen na verkeersagressie tegen chauffeur

Vrasene/Sint-Gillis-WaasTransportbedrijf Maxianditrans in Sint-Gillis-Waas is op zoek naar een motorrijder die dinsdagmiddag één van haar chauffeurs een vuistslag in het gezicht gaf. “Hij blokkeerde de vrachtwagen, stapte af en ging zonder aanleiding onze chauffeur te lijf”, doet de firma een oproep naar getuigen.

 1. Van een gepersonaliseerd theepakket tot een heerlijke brunch: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van een gepersona­li­seerd theepakket tot een heerlijke brunch: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de regio Antwerpen

  Het is bijna 15 augustus en dat betekent in de provincie Antwerpen dat Moederdag bijna voor de deur staat. De ideale gelegenheid om jouw moeder nog eens te verrassen. Nog geen inspiratie? Dan helpen wij je graag een handje! Wij hebben alvast 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van een gepersonaliseerd theepakket uit Antwerpen tot een heerlijke brunch in Kontich: met deze tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.
 2. Twee nieuwe telgen voor reuzenfamilie van ‘t Schelleke: “Nieuwe traditie van reuzenhoofden om Repmondeneirs te vereeuwigen”
  PREMIUM
  Rupelmonde

  Twee nieuwe telgen voor reuzenfami­lie van ‘t Schelleke: “Nieuwe traditie van reuzenhoof­den om Repmonden­eirs te vereeuwi­gen”

  Tijdens het komende weekend, van 6 tot en met 8 augustus 2022, vormt de oude schipperswijk ‘t Schelleke in Rupelmonde vormt van 6 tot 8 augustus opnieuw het decor voor de gelijknamige feesten. Naast de traditionele reuzenstoet, ambachtenmarkt en vuurwerk zijn er dit jaar opnieuw enkele bijzonderheden: de voorstelling van twee nieuwe telgen in de reuzenfamilie én bezoek van Spaanse reuzenvrienden.
 3. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 4. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.