L.N. was één van de vier mannen die het slachtoffer ontvoerde naar het Verdronken Land van Saeftinghe (rechts). Vier dagen later pleegde hij samen met twee anderen gelijkaardige feiten op David Polfliet, die werd doodgestoken.
Volledig scherm
PREMIUM
L.N. was één van de vier mannen die het slachtoffer ontvoerde naar het Verdronken Land van Saeftinghe (rechts). Vier dagen later pleegde hij samen met twee anderen gelijkaardige feiten op David Polfliet, die werd doodgestoken. © rv/bfs

Moordenaars David Polfliet ontvoerden nog ánder slachtoffer urenlang in natuurgebied: “Op je knieën blijven zitten of we knallen je kop eraf”

Kieldrecht/Beveren/Sinaai“Ik werd ontvoerd naar het Verdronken Land van Saeftinghe en kreeg een pistool tegen het hoofd. Ik stond doodsangsten uit.” Twee jongeren die verdacht worden van de moord op homoseksueel David Polfliet (42) in 2021 in Beveren, hebben vier dagen eerder nog een ánder slachtoffer op gelijkaardige manier overvallen. In tranen vertelde hij maandag in de rechtbank wat hem is overkomen.

  1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
    Spaargids.be

    De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

    Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.