Slachtoffer David P. (42) werd vermoord na een afspraakje.
Volledig scherm
PREMIUM
Slachtoffer David P. (42) werd vermoord na een afspraakje. © Kristof Pieters

Moord in buurtpark Beveren blijkt ‘gaybashing’: David (42) in de val gelokt door jongeren en brutaal om het leven gebracht

BeverenDe man die zaterdag dood werd aangetroffen in een buurtpark in Beveren is het slachtoffer geworden van gaybashing. David P. (42) werd via een datingapp voor homoseksuelen benaderd en in de val gelokt. Op de plaats van afspraak werd hij opgewacht door drie jongeren en zwaar toegetakeld. Een van hen is opgepakt, zijn kompanen zijn nog voortvluchtig. 

  1. Huisvestingsmaatschappij viert honderdjarig bestaan: “Afscheid van een groot hoofdstuk en begin van nieuwe woonmaatschappij”
    Beveren

    Huisves­tings­maat­schap­pij viert honderdja­rig bestaan: “Afscheid van een groot hoofdstuk en begin van nieuwe woonmaat­schap­pij”

    Op het Gravenplein in Beveren wordt dit weekend een grote feesttent opgetrokken voor de viering van het honderdjarig bestaan de van de huisvestingsmaatschappij GMH. Het is niet alleen een terugblik op de rijke geschiedenis maar ook het afsluiten van een hoofdstuk. Volgend jaar staat er immers een grote fusie op het programma met een deel van Woonanker, Woonpunt Schelde-Rupel en het Sociaal Verhuurkantoor.