Boudewijn Vlegels, voorzitter van MLSO aan het fort Liefkenshoek waar al jaren nood is aan extra parking.
Volledig scherm
Boudewijn Vlegels, voorzitter van MLSO aan het fort Liefkenshoek waar al jaren nood is aan extra parking. © MLSO

MLSO investeert bijna 1,4 miljoen euro in nieuwe parking en voetgangersbrug voor Fort Liefkenshoek

KalloDe Maatschappij Linkerscheldeoever (MLSO) gaat fors investeren in een betere ontsluiting van Fort Liefkenshoek in Kallo. Met de opening van een nieuw horecapunt en de aanleg van een halte voor de Waterbus is er dringend extra parking nodig. Er komt een voetgangersbrug die tegelijk dienst zal doen als noodweg.

 1. Het Waasland van ‘Thuis’-acteur Bart ‘Waldek’ Van Avermaet (61): “De Verbeke Foundation is een aanrader, zeker voor kinderen. Knotsgekke dingen zag ik daar al”
  PREMIUM

  Het Waasland van ‘Thuis’-ac­teur Bart ‘Waldek’ Van Avermaet (61): “De Verbeke Foundation is een aanrader, zeker voor kinderen. Knotsgekke dingen zag ik daar al”

  Al meer dan 20 jaar bereikt Bart Van Avermaet (61) met zijn personage Waldek Kosinski in soapserie Thuis dagelijks duizenden Vlaamse huiskamers. Maar waar kan je hem vinden als hij niet op de set van Thuis of op de planken staat voor een theatervoorstelling? Waar hij graag een terrasje doet, een hapje eet of cultuur opsnuift, vertelt hij graag zelf aan de hand van zijn zes favoriete adresjes in het Waasland.
  Lokeren, Sint-Niklaas
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.