moonchild tattoos
Volledig scherm
PREMIUM
moonchild tattoos © Kristof Pieters

Miss Tattoo Amber (25) opent eigen studio: “Het stigma is helemaal verdwenen. Jongeren kiezen niet langer kleine tattoo die ze kunnen verstoppen voor mama of papa”

Melsele/HammeAmber Lemey (25) heeft in de Spoorweglaan in Melsele de deuren geopend van haar eigen tattoostudio. Met Moonchild Tattoos maakt ze al op jonge leeftijd haar droom waar. Amber werd eerder dit jaar ook al verkozen tot Miss Tattoo Belgium. “Dat heeft mijn zelfvertrouwen wel een boost gegeven. Ik wou vooral de boodschap delen dat ook vrouwen met een maatje meer mooi staan met een tatoeage.”

  1. Wat als gewapend individu school binnendringt? Politie traint op scenario in Atheneum Beveren: “Dader(s) zo snel mogelijk uitschakelen is énige prioriteit”
    PREMIUM
    Beveren

    Wat als gewapend individu school binnen­dringt? Politie traint op scenario in Atheneum Beveren: “Dader(s) zo snel mogelijk uitschake­len is énige prioriteit”

    De hulpdiensten waren woensdagmiddag massaal aanwezig in en rond het Koninklijk Atheneum in Beveren. De buurt was op voorhand geïnformeerd dat er schoten en geschreeuw gehoord konden worden. Het ging immers niet om een echt incident, maar wel om een AMOK-oefening van de politie. Bij dit scenario zijn daders uit om zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Om hen zo snel mogelijk uit te schakelen, moeten er bijzondere procedures getraind worden.