Volledig scherm
© Kristof Pieters

Minister Lydia Peters zet overleg rond toekomst Doel tijdelijk stop

DoelDe werkgroep die zich bezighoudt met het opstellen van een toekomstplan voor Doel heeft zijn werking tijdelijk stopgezet. Vlaams minister Lydia Peeters (Open Vld) reageert daarmee op de juridische procedures die zijn opgestart tegen de plannen voor de havenuitbreiding. Dat maakte het maritiem nieuwsplatform Flows vrijdag bekend.

 1. Daan Heymans zag het helemaal mislopen voor Waasland-Beveren: “Zelfs als Bostyn alle ballen doorliet, hadden we verloren”
  VOETBAL 1A

  Daan Heymans zag het helemaal mislopen voor Waas­land-Beveren: “Zelfs als Bostyn alle ballen doorliet, hadden we verloren”

  Voor Waasland-Beveren werd het een dramatische speeldag. Het ging zelf in eigen huis met zware 1-5-cijfers onderuit tegen Zulte Waregem en zag bovendien rechtstreekse concurrent Moeskroen verrassend winnen tegen KRC Genk. De Leeuwen staan intussen op de laatste plaats. Ook aanvallende middenvelder Daan Heymans (21) zag dat er meerdere zaken fout liepen bij zijn team.
 2. Oud-burgemeester Antoine Denert wil monument voor alle verkeersslachtoffers: “Niet alleen de coronadoden herdenken”
  Kruibeke

  Oud-burgemees­ter Antoine Denert wil monument voor alle verkeers­slacht­of­fers: “Niet alleen de coronado­den herdenken”

  Op de snelwegparking van de E17 in Kruibeke heeft oud-burgemeester Antoine Denert zondag een herdenking gehouden op de plaats waar precies twee jaar geleden de 25-jarige Ennio Van Bogaert om het leven kwam. Denert wil een monument plaatsen voor alle verkeersslachtoffers die er nog bijna wekelijks vallen op de snelweg, maar wacht op goedkeuring van het Agentschap Wegen en Verkeer.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"