Links: Slachtoffer David Polfliet. Rechts: Twee van de drie verdachten verschijnen woensdag opnieuw voor de jeugdrechter in Dendermonde.
Volledig scherm
Links: Slachtoffer David Polfliet. Rechts: Twee van de drie verdachten verschijnen woensdag opnieuw voor de jeugdrechter in Dendermonde. © Rv, PN

Minderjarige verdachte van moord op David Polfliet maand langer in gesloten instelling in Everberg

BeverenDe 17-jarige uit Antwerpen die verdacht wordt van de moord op de 42-jarige David Polfliet in Beveren, moet een maand langer in de gesloten instelling van Everberg blijven. De twee andere minderjarige verdachten verschijnen woensdag voor de jeugdrechter in Dendermonde. Hun straf kan maximaal met één maand verlengd worden.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Is er nog toekomst voor Waas topvoetbal? “Ambitie genoeg maar we botsen altijd op de financiële limieten”
  PREMIUM
  Waasland

  Is er nog toekomst voor Waas topvoetbal? “Ambitie genoeg maar we botsen altijd op de financiële limieten”

  Na de degradatie van Waasland-Beveren en het faillissement van Sporting Lokeren zal er in onze regio vanaf volgend seizoen geen enkele club meer in hoogste klasse spelen. Vanuit politieke hoek werd de voorbije decennia meermaals aangestuurd op een grote Wase fusieploeg. Alle pogingen daartoe liepen echter telkens op een sisser uit. Is dan nu de tijd wel rijp? We vroegen het aan drie hoofdrolspelers die er de voorbije decennia nauw bij betrokken waren.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan