Meisje wordt ziekenhuis in geslagen na school, politie en directie starten onderzoek: “We tillen ook zwaar aan het feit dat andere scholieren liever naar hun smartphone grijpen dan tussen te komen”

BeverenIn Beveren zijn maandagmiddag enkele meisjes tussen de 14 en 16 jaar betrokken geraakt bij een zware vechtpartij. Het geweld werd gefilmd door verschillende andere scholieren die toekeken. Eén meisje moest naar de spoeddienst worden afgevoerd. Het gaat om een leerling van het Koninklijk Atheneum in Beveren. Zowel de directie van de school als de politie is een onderzoek gestart.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Elia krijgt vergunning voor uitbreiding hoogspanningsstation: “Maar heeft onze woningen onterecht als industriegebied beschouwd”
  PREMIUM
  Kallo

  Elia krijgt vergunning voor uitbrei­ding hoogspan­nings­sta­ti­on: “Maar heeft onze woningen onterecht als industrie­ge­bied beschouwd”

  Netbeheerder Elia heeft een omgevingsvergunning gekregen voor de uitbreiding van het hoogspanningsstation in Kallo. De bezwaren uit de aanpalende Ebeswijk werden ongegrond verklaard. Er moet enkel voorzichtig worden omgesprongen met de verhoogde PFAS-concentraties in de grond. Het buurtcomité reageert ontgoocheld en beraadt zich nog over beroep.