Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Lopen en wandelen met de haven als achtergrond, deze editie kan het ook met ‘buddyline’

KalloOp zaterdag 2 en zondag 3 november is er opnieuw de Havenland Run & Walk in Kallo. Men kan lopen in het donker langs de lichtjes van de Schelde, maar ook een ochtendwandeling maken met de haven als decor op de achtergrond. Nieuw dit jaar is dat deelnemers ook per twee het parcours kunnen afleggen, letterlijk zelfs, aan elkaar verbonden via een buddyline.

0 reacties

  1. Koppel gaat dag mee puin ruimen in overstroomd gebied: “Mensen hebben onze hulp nu nodig, niet volgende week of volgende maand”
    Beveren

    Koppel gaat dag mee puin ruimen in over­stroomd gebied: “Mensen hebben onze hulp nu nodig, niet volgende week of volgende maand”

    An Gaublomme (41) en Wim Van Leuven (45) zijn deze week met een groep vrijwilligers puin gaan ruimen in het door overstroming getroffen Chaudfontaine. “We hadden ons zoals vele andere geregistreerd bij het Rode Kruis maar tot op vandaag hebben we nog geen oproep gekregen. Daarom hebben we zelf het initiatief genomen. En we zijn er met open armen ontvangen. De mensen daar hebben er onze hulp broodnodig en wel zo snel mogelijk.”