De acht finalisten voor het kroontje van de 59ste Aardbeiprinses staan zaterdag op het podium.
Volledig scherm
De acht finalisten voor het kroontje van de 59ste Aardbeiprinses staan zaterdag op het podium. © rv

Lightversie van Aardbeifeesten in openlucht: “Traditie mag niet onderbroken worden”

MelseleHoewel het aardbeiseizoen al enkele maanden achter de rug is, mag Melsele zich toch nog opmaken voor een nieuwe editie van de Aardbeifeesten. In tegenstelling tot vorig jaar is er terug publiek mogelijk. De organisatie kiest wel voor een formule in openlucht.

 1. Wie wordt de volgende burgemeester van Kruibeke? De mogelijke scenario’s gewikt en gewogen
  PREMIUM
  Kruibeke

  Wie wordt de volgende burgemees­ter van Kruibeke? De mogelijke scenario’s gewikt en gewogen

  De coalitie van N-VA en CD&V in Kruibeke was eigenlijk al van bij de start vier jaar geleden een wankele constructie. Door de terugkeer van Catherine Hermans naar haar oude stal bij fractie D.E.N.E.R.T. hebben de twee partijen nu de facto geen meerderheid meer. Door een nieuw decreet dat vorig jaar in voege trad, kan er met een motie van wantrouwen een machtswissel plaatsvinden. We zetten de verschillende scenario’s even voor u op een rijtje.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.