Een bijzonder afscheid van juf Els.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bijzonder afscheid van juf Els. © Kristof Pieters

Leerlingen en leerkrachten van GTI nemen afscheid van ‘juf’ Els die voor euthanasie kiest: “We bedanken haar voor alles wat ze hier gedaan heeft”

BeverenLeerkrachten en leerlingen van het GTI Beveren hebben op een bijzondere manier afscheid genomen van Els Vyt. Meer dan twintig jaar lang was ze hét gezicht van het leerlingensecretariaat. Na een lange strijd heeft ze gekozen om volgende week euthanasie te plegen. De school wilde haar op een coronaveilige manier bedanken voor alles wat ze daar betekend heeft.

 1. Bernard (63) ruilde Freethiel voor woonwagenpark: “Het klinkt misschien vreemd maar ik mis vooral de rust”
  PREMIUM
  Beveren

  Bernard (63) ruilde Freethiel voor woonwagen­park: “Het klinkt misschien vreemd maar ik mis vooral de rust”

  In de Pastoor Steenssensstraat is het laatste perceel toegewezen van het nieuwe woonwagenpark. De realisatie kwam er omdat de gemeente op zoek moest naar een nieuwe stek voor de familie Casteleyn. Bernard en Magdalena stonden zeven jaar lang met hun woonwagens tussen twee tribunes van het Freethielstadion. De gedwongen verhuis is echter nog niet helemaal verteerd.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.