Een bijzonder afscheid van juf Els.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bijzonder afscheid van juf Els. © Kristof Pieters

Leerlingen en leerkrachten van GTI nemen afscheid van ‘juf’ Els die voor euthanasie kiest: “We bedanken haar voor alles wat ze hier gedaan heeft”

BeverenLeerkrachten en leerlingen van het GTI Beveren hebben op een bijzondere manier afscheid genomen van Els Vyt. Meer dan twintig jaar lang was ze hét gezicht van het leerlingensecretariaat. Na een lange strijd heeft ze gekozen om volgende week euthanasie te plegen. De school wilde haar op een coronaveilige manier bedanken voor alles wat ze daar betekend heeft.

 1. Auteur Mon Reyn (88) overleden, maar hij laat wel indrukwekkend epos over ontstaan van Waaslandhaven achter
  PREMIUM
  Doel

  Auteur Mon Reyn (88) overleden, maar hij laat wel indrukwek­kend epos over ontstaan van Waaslandha­ven achter

  Hij was als ingenieur betrokken bij de bouw van het allereerste petrochemisch bedrijf in de Waaslandhaven, maar werd later een kritische stem tegen de verdere uitbreiding van diezelfde haven. Mon Reyn is op 88-jarige leeftijd overleden. Hij laat echter een indrukwekkende erfenis na. Meer dan vijftig jaar archiefmateriaal werd gebundeld in een trilogie over de teloorgang van de polders. Een monnikenwerk dat hij pas anderhalf jaar voor zijn dood beëindigde.
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown