rv
Volledig scherm
© rv

Leerkracht straft twee leerlingen die moskee weigeren te bezoeken, nu krijgt ze haatberichten

Een leerkracht van de school GTI in Beveren krijgt heel wat haatberichten omdat twee leerlingen een sanctie hadden gekregen toen ze vorige week een moskee weigerden binnen te gaan tijdens een schoolbezoek. De directie reageert verontwaardigd.

151 reacties

 • Walter De Meulenaer

  2 jaar geleden
  Ik heb alle begrip voor mensen die eender welk gebedshuis weigeren te bezoeken. Dit is iets wat jezelf uitmaakt en heeft niets te maken met racisme of politieke overtuiging. Zelf ga ik ook nooit in een gebedshuis van eender welk geloof binnen, dat is mijn keuze!
 • Hans Coppens

  2 jaar geleden
  Leerkracht ontslag en geen € subsidie meer voor die school!!!
 • Joris Peeters

  2 jaar geleden
  'Diverse maatschappij' door de strot rammen ja, zeker een neutrale school hoeft daar niet aan mee te doen. Politiek correct gezever.
 • Peter Janssen

  2 jaar geleden
  Werd er ook een KERK bezocht?Onze kleinkinderen wensen ook geen moskee te bezoeken,voor uitheemse indoctrinatie moet de school onze kinderen behoeden,níet opdringen!En de smoes om andere 'religies' te leren kennen?Dat doen ze maar als ze interesse hebben om theologie te gaan studeren.Laat onze kinderen met RUST met achterlijke bijgeloof en achterhaalde fabeltjes!
 • Patrick Rasschaert

  2 jaar geleden
  Volgens berichten uit goede bron werd een uitstap gepland en de leerlingen voor voldongen feiten geplaatst. Op geen enkel ogenblik werden noch leerlingen noch ouders ingelicht naar waar de uitstap zou gaan zodat ze onmogelijk konden reageren of hun bezwaren uiten. De nieuwe methode van lesgeven?