rv
Volledig scherm
© rv

Leden pronostiekclub zetten cafébazin Den Brigand in de bloemetjes

HaasdonkDe leden van de wielerpronostiekclub van café Den Brigand in Haasdonk hebben uitbaatster Ann Cool in de bloemetjes gezet. Tijdens corona zorgde ze er voor dat de club actief kon blijven.

 1. Noor Debouck (Asterix Avo): “Ik ben nog geen achttien, dus mijn ouders mogen woensdag komen supporteren tijdens de belangrijke bekerwedstrijd”
  volleybal liga A

  Noor Debouck (Asterix Avo): “Ik ben nog geen achttien, dus mijn ouders mogen woensdag komen supporte­ren tijdens de belangrij­ke bekerwed­strijd”

  Het blijft een rare vaststelling: Asterix Avo heeft na zes speeldagen eindelijk haar eerste driepunter van het seizoen beet. Tchalou Volley, helemaal niet het zwakke zusje van de Liga met hun sterke hoofdaanvalster Runjic, kreunde onder de servicedruk van de thuisploeg. Dertien opslagaces kreeg de Waalse ploeg om de oren, de bezoekers lukten maar drie punten vanop de servicelijn. Nova Marring bevestigde haar uitstekende vorm met alweer een score van meer dan twintig punten.
 2. Bakker Dirk Verhelst (54) dooft zijn oven definitief: “Tijd om mijn overuren op te nemen en nog wat van het leven te genieten”
  PREMIUM
  Beveren

  Bakker Dirk Verhelst (54) dooft zijn oven definitief: “Tijd om mijn overuren op te nemen en nog wat van het leven te genieten”

  Bij bakkerij Verhelst-Buys in de Halfdreef in Beveren zijn het voorbije weekend de laatste broodjes en koffiekoeken de deur uitgegaan. Bakker Dirk zet er na 27 jaar een punt achter. De beslissing nam hij samen met zijn echtgenote Agnes, die in februari overleed aan de gevolgen van een hersentumor. “Ik vervul hiermee ook haar droom om het nu wat kalmer aan te doen.”
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.