Aan de fietsoversteekplaats in de Steenlandlaan zijn de werken gestart voor de heraanleg. Aanleiding is het dodelijk verkeersongeval waarbij in juli Kirsten De Maeyer om het leven kwam.
Volledig scherm
Aan de fietsoversteekplaats in de Steenlandlaan zijn de werken gestart voor de heraanleg. Aanleiding is het dodelijk verkeersongeval waarbij in juli Kirsten De Maeyer om het leven kwam. © Kristof Pieters

Lantis richt fietsoversteek aan Steenlandlaan veiliger in na dodelijk ongeval: “Maar geen verplaatsing van tijdelijke fietsbrug”

Melsele/KalloEen aannemer is van start gegaan met de heraanleg van de fietsoversteek aan de Steenlandlaan in Melsele. Aanleiding is een dodelijk verkeersongeval in juli waarbij de 24-jarige Kirsten De Maeyer om het leven kwam. De Fietsersbond vraagt ook de verplaatsing van de tijdelijke fietsbrug over de E34, maar dat is volgens Lantis niet mogelijk.

  1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
    TV

    Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

    ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.