Curator Edith Ronse en kunstenaar Michael Pycke bij één van de pronkstukken op de expo: een 'strandbeest' van de Nederlander Theo Jansen.
Volledig scherm
Curator Edith Ronse en kunstenaar Michael Pycke bij één van de pronkstukken op de expo: een 'strandbeest' van de Nederlander Theo Jansen. © Kristof Pieters

Kunstenaars brengen beweging in park Hof ter Saksen: “Laten inspireren door de wetten van de natuur”

Beveren/Sint-NiklaasVolledig coronaproof cultuur opsnuiven kan vanaf dit weekend in het kasteeldomein Hof ter Saken. Edith Ronse zocht als curator van de 16e editie van Beeldig Hof ter Saksen tien andere kunstenaars om te exposeren rond de thema’s zweefvlucht en zwaartekracht. Eén van de blikvangers is een strandbeest van de Nederlandse kunstenaar Theo Jansen.

  1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
    Energie

    Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

    De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.