Volledig scherm
© Kristof Pieters

Kunstenaar Georges Staes krijgt straatnaam in nieuwe verkaveling

BeverenDe gemeente Beveren gaat een straat vernoemen naar de in 2017 overleden kunstenaar Georges Staes. Het gaat om een nieuwe insteekweg tussen de Gentseweg en de spoorlijn.

 1. Marlies Janssens (Asterix Avo): “Een finale zoals vorig jaar, dat wilden we geen twee keer na elkaar meemaken”

  Marlies Janssens (Asterix Avo): “Een finale zoals vorig jaar, dat wilden we geen twee keer na elkaar meemaken”

  Gooikenaar Kris Vansnick is reeds tien jaar verbonden met Asterix Avo. Negen keer heeft hij de bekerfinale meegemaakt. Samen met Fien Callens - momenteel coach van Oudegem, maar in 2016 actief als speelster bij Asterix Avo - won Kris Vansnick de Belgische beker tegen Tongeren. Vorig jaar verloor de ploeg uit Beveren, met Vansnick voor de eerste keer als T1 de bekerfinale tegen Hermes Oostende. Dit jaar was het raak voor het team uit Beveren-Waas en hun trainer-coach uit Vlaams-Brabant.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras