Schepen van woonbeleid Boudewijn Vlegels en zijn college van sociale zaken Dirk Van Esbroeck bij de krotten die plaats ruimen voor het nieuwbouwproject in de Bijlstraat.
Volledig scherm
Schepen van woonbeleid Boudewijn Vlegels en zijn college van sociale zaken Dirk Van Esbroeck bij de krotten die plaats ruimen voor het nieuwbouwproject in de Bijlstraat. © Kristof Pieters

Krotten in de Bijlstraat maken plaats voor acht aanpasbare noodwoningen: “Ruimtes kunnen groter of kleiner gemaakt worden”

BeverenHet Beverse OCMW gaat enkele krotwoningen in de Bijlstraat slopen en vervangen door een complex van acht zogenaamde basiscomfortwoningen. Dit zijn woningen die ter beschikking worden gesteld van mensen die plots dakloos zijn geworden. Uniek aan het project is dat de appartementen aangepast kunnen worden volgens de grootte van de gezinnen.

 1. Wordt de indrukwekkende dominantie van Asterix Avo zondag bekroond met een 14de landstitel?
  vrouwenvolleybal liga A

  Wordt de indrukwek­ken­de dominantie van Asterix Avo zondag bekroond met een 14de landstitel?

  Asterix Avo heeft een prachtig seizoen achter de rug. Voor de sportliefhebber - wegens geen toeschouwers toegelaten - minder opvallend. Corona en alle maatregelen rond het virus eiste alle aandacht op. Het volleybaljaar is nog niet voorbij. Zondag bestaat de mogelijkheid dat in de Tomabelhal van Roeselare het orgelpunt wordt geplaatst tijdens de finalewedstrijd van de play-offs.
 2. Kris Vansnick grijpt landstitel met Asterix Avo: “Deze finale van de play-offs was zelfs beter dan de bekerfinale”
  Volleybal Liga A vrouwen

  Kris Vansnick grijpt landstitel met Asterix Avo: “Deze finale van de play-offs was zelfs beter dan de bekerfina­le”

  Het gejuich van Asterix Avo duurde tot lang na het laatste fluitsignaal van de play-off-finale in de mooie Tomabelhal van Roeselare. De ontlading was zeer begrijpelijk want de troepen van coach Kris Vansnick hadden net een topprestatie afgeleverd tegen Ladies Volley Limburg. Ze pakten met 3-0 én demonstratievolleybal uit. Dit leunde erg dicht tegen de perfectie aan. In alle spelonderdelen bleek Asterix Avo oppermachtig.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen