Jan Blommaert vecht zelf al zes jaar tegen kanker en dus was de naam voor het nieuw bier snel gekozen: ‘Vechter’.
Volledig scherm
Jan Blommaert vecht zelf al zes jaar tegen kanker en dus was de naam voor het nieuw bier snel gekozen: ‘Vechter’. © Kristof Pieters

Kankerpatiënt brengt bier ‘Vechter’ uit ten voordele van Stichting tegen Kanker: “Hopelijk wordt het een blijvertje en kan ik zo iets achterlaten”

Onder het motto ‘Samen Bieresterk’ heeft Jan Blommaert (55) het nieuwe bier ‘Vechter’ op de markt gebracht. Niet dat ze van dit gerstenat op de vuist gaan. De naam verwijst naar de ‘Vechters’ die elk jaar present zijn op Levensloop, de marathon ten voordele van de Stichting tegen Kanker. Jan vecht zelf namelijk al zes jaar tegen deze verschrikkelijke ziekte en wil op deze manier zijn steentje bijdragen om geld in te zamelen.

0 reacties

  1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
    Hardware Info

    Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

    De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.