Jonas Fabré, Michiel Van Hunskerken, Anneleen De Rycke en Axelle Van Raemdonck trokken op pad om krijttekeningen aan te brengen op gevaarlijke plekken in de gemeente.
Volledig scherm
Jonas Fabré, Michiel Van Hunskerken, Anneleen De Rycke en Axelle Van Raemdonck trokken op pad om krijttekeningen aan te brengen op gevaarlijke plekken in de gemeente. © Kristof Pieters

Jeugdraad voert guerrilla-actie met krijtfiguren op de weg: “Om pijnpunten in het verkeer bloot te leggen”

BeverenIn alle deelgemeenten van Beveren zijn dinsdag krijtfiguren opgedoken langs de weg. Het gaat niet om een plaats delict maar wel om een guerrilla-actie van de Beverse jeugdraad. Die roept jongeren op om online gevaarlijke verkeerspunten door te geven.

  1. Jean-Marie Pfaff krijgt ereburgerschap: “Mijn hart ligt nog altijd in Beveren… en mijn museum binnenkort ook”
    PREMIUM
    Beveren

    Jean-Ma­rie Pfaff krijgt ereburger­schap: “Mijn hart ligt nog altijd in Beveren… en mijn museum binnenkort ook”

    “In Duitsland, Turkije of Mexico heeft nog nooit iemand van Beveren gehoord, maar ze weten wel wie Jean-Marie Pfaff is.” Voor burgemeester Marc Van de Vijver is er dan ook geen enkele twijfel dat de wereldkeeper de titel ‘Ereburger van Beveren’ dubbel en dik verdient. El Sympatico reageerde vrijdag zichtbaar geëmotioneerd. Hij kondigde tegelijk aan dat Beveren binnenkort zijn eigen Pfaff-museum krijgt.