Kristof Pieters
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Pieters

Jean-Marie Pfaff krijgt ereburgerschap: “Mijn hart ligt nog altijd in Beveren… en mijn museum binnenkort ook”

Beveren“In Duitsland, Turkije of Mexico heeft nog nooit iemand van Beveren gehoord, maar ze weten wel wie Jean-Marie Pfaff is.” Voor burgemeester Marc Van de Vijver is er dan ook geen enkele twijfel dat de wereldkeeper de titel ‘Ereburger van Beveren’ dubbel en dik verdient. El Sympatico reageerde vrijdag zichtbaar geëmotioneerd. Hij kondigde tegelijk aan dat Beveren binnenkort zijn eigen Pfaff-museum krijgt.

  1. Kapster Gilberte hangt na 45 jaar schaar aan de haak: “Maar het wordt moeilijk, zelfs op vakantie kon ik het niet laten om iedereen knipbeurt te geven”
    Zwijndrecht

    Kapster Gilberte hangt na 45 jaar schaar aan de haak: “Maar het wordt moeilijk, zelfs op vakantie kon ik het niet laten om iedereen knipbeurt te geven”

    Gilberte Van Britsom (66) zal vandaag de allerlaatste klant ontvangen in haar salon aan Dorp West in Zwijndrecht. De voormalige Belgische kampioene haartooi heeft haar kennis en ervaring wel doorgegeven aan de volgende generatie. In totaal leidde ze maar liefst 39 stagiaires op. Die zijn zaterdag nog eens allemaal uitgenodigd op een groot afscheidsfeest.