Jan Noppe met de oorkonde van ‘Eregemeentesecretaris’.
Volledig scherm
Jan Noppe met de oorkonde van ‘Eregemeentesecretaris’. © Kristof Pieters

Jan Noppe krijgt titel van ‘Eregemeentesecretaris’

BeverenNa 34 jaar dienst als gemeentesecretaris en nadien algemeen directeur gaat Jan Noppe op 1 januari 2021 met pensioen. Als waardering voor zijn tomeloze inzet en toegewijde gedrevenheid heeft het Beverse gemeentebestuur beslist hem de titel van ‘Eregemeentesecretaris’ toe te kennen. 

 1. Drie burgemeesters meegemaakt en twee gemeentehuizen gebouwd: ‘secretaris’ Jan Noppe gaat na 34 jaar met pensioen
  PREMIUM
  Beveren

  Drie burgemees­ters meegemaakt en twee gemeente­hui­zen gebouwd: ‘secretaris’ Jan Noppe gaat na 34 jaar met pensioen

  De gemeente Beveren zwaait op 1 januari een monument uit. Na 34 jaar dienst gaat algemeen directeur Jan Noppe met pensioen. Geen enkele politicus kan tippen aan zijn palmares. Hij heeft niet minder dan 300 zittingen van de gemeenteraad achter de rug, diende drie burgemeesters en was betrokken bij de bouw van twee gemeentehuizen, twee brandweerkazernes en twee politiekantoren.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld