Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Inbraakpoging in Tuinwijkstraat

KieldrechtDieven hebben geprobeerd in te breken in een woning in de Tuinwijkstraat in Kieldrecht.

 1. Zanger Danzel wint Poolse liedjeswedstrijd: “Het moeilijkste nummer gehouden voor de finale... maar ik breng het geen tweede keer meer”
  Beveren

  Zanger Danzel wint Poolse liedjeswed­strijd: “Het moeilijk­ste nummer gehouden voor de finale... maar ik breng het geen tweede keer meer”

  Bij het Eurovisiesongfestival scoorde België maar weinig punten maar zanger Danzel heeft in Polen wel met verve ons land vertegenwoordigd. Hij won er afgelopen vrijdag de finale van de populaire televisieshow ‘Your face sounds familiar’. Tien weken lang kroop hij in de huid van een andere artiest, van Lenny Kravitz tot Tina Turner. In de finale koos Danzel voor de Poolse ster Czeslaw Niemen. “Zingen in een taal die je niet eens begrijpt, is een aartsmoeilijke opdracht. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.