Shutterstock / Lucky Business
Volledig scherm
© Shutterstock / Lucky Business

Inbraak in woning in Weverstraat

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Nieuwe fusiegemeente Beveren-Kruibeke-Zwijndrecht in de maak? “Het is nu alleszins hét moment om dit te onderzoeken”
  PREMIUM
  Beveren/Kruibeke/Zwijndrecht

  Nieuwe fusiege­meen­te Beveren-Kruibeke-Zwijn­drecht in de maak? “Het is nu alleszins hét moment om dit te onderzoe­ken”

  Zowel in Beveren, Kruibeke als Zwijndrecht wordt achter de schermen luidop nagedacht over een nieuwe fusie. Met 84.000 inwoners zou deze gemeente de grootste in het Waasland worden. Beveren en Kruibeke zijn alvast bereid om de gesprekken officieel op te starten. Zwijndrecht aarzelt nog, maar beseft dat Antwerpen klaar staat om de gemeente op te slorpen.