Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Inbraak in magazijn en paardenstal: dieven aan de haal met materiaal

Beveren/HaasdonkDieven hebben de voorbije dagen ingebroken in een paardenstal op de Heirbaan in Haasdonk en in een magazijn in de Oude Zandstraat in Beveren. Ze gingen telkens aan de haal met materiaal.

 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 2. Twee nieuwe telgen voor reuzenfamilie van ‘t Schelleke: “Nieuwe traditie van reuzenhoofden om Repmondeneirs te vereeuwigen”
  Rupelmonde

  Twee nieuwe telgen voor reuzenfami­lie van ‘t Schelleke: “Nieuwe traditie van reuzenhoof­den om Repmonden­eirs te vereeuwi­gen”

  Tijdens het komende weekend, van 6 tot en met 8 augustus 2022, vormt de oude schipperswijk ‘t Schelleke in Rupelmonde vormt van 6 tot 8 augustus opnieuw het decor voor de gelijknamige feesten. Naast de traditionele reuzenstoet, ambachtenmarkt en vuurwerk zijn er dit jaar opnieuw enkele bijzonderheden: de voorstelling van twee nieuwe telgen in de reuzenfamilie én bezoek van Spaanse reuzenvrienden.
 3. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.