Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Hotel Beveren bouwt vergaderzalen om tot tv-studio’s: “Online evenementen zullen ook na corona blijven bestaan”

BeverenOmdat fysiek vergaderen nog niet voor meteen is, heeft Van der Valk Hotel Beveren twee meetingzalen laten ombouwen tot volwaardige televisiestudio’s. Bedrijven kunnen op die manier online een congres of presentatie van een nieuw product organiseren.

 1. Gianni finisht na negende halve marathon op rij: “Eerbetoon aan mijn maandag overleden moeder”
  Kruibeke

  Gianni finisht na negende halve marathon op rij: “Eerbetoon aan mijn maandag overleden moeder”

  Aan de Scheldelei in Kruibeke is Gianni Camilleri (36) zondag over de finish gekomen na de negende halve marathon op evenveel dagen tijd. Een prestatie die hij in de eerste plaats leverde voor het goede doel. In totaal werd namelijk 2.500 euro ingezameld voor voedselpakketten voor kwetsbare gezinnen. Tegelijk werd het ook een eerbetoon aan zijn moeder die maandag na een slepende ziekte overleed.
 2. Daan Heymans (Waasland-Beveren) na bittere pil tegen Beerschot: “Hadden kansen genoeg om deze match drie keer te winnen”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  Daan Heymans (Waas­land-Beveren) na bittere pil tegen Beerschot: “Hadden kansen genoeg om deze match drie keer te winnen”

  Waasland-Beveren deed afgelopen weekend opnieuw een slechte zaak in de degradatiestrijd, maar deze keer lag het niet aan het team van Nicky Hayen. Tegen Beerschot domineerde de thuisploeg op de Freethiel de volledige wedstrijd, maar toch gingen de Waaslanders met 1-2 de boot in. Ook Daan Heymans - auteur van het openingsdoelpunt - was er logischerwijs het hart van in.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"